Φτωχότερη είναι η οικογένεια του Ποσειδώνα Καρπάθου, καθώς έχασε την μάχη για την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και φίλαθλος της ομάδας Ηλία Χατζηγεωργίου.
Ο σύλλογος αποχαιρέτισε τον εκλιπόντα με την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του:
«Η οικογένεια του Α.Σ. Καρπάθου Ποσειδώνας θέλει δημόσια να εκφράσει την θλίψη για τον χαμό του βετεράνου ποδοσφαιριστή και φιλάθλου του συλλόγου μας Ηλία Χατζηγεωργίου, που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή στις ΗΠΑ.
Ο Ηλίας ήταν ξεχωριστός άνθρωπος και ξεχωριστή ήταν η αγάπη του για την ομάδα μας, γεμάτη πάθος και ανιδιοτέλεια. Τίμησε την φανέλα του Ποσειδώνα, έχοντας υπάρξει ποδοσφαιριστής της επί σειρά ετών και με κάθε τρόπο ήταν κοντά στον σύλλογο όποτε βρισκόταν στην Κάρπαθο σαν αγνός και απλός φίλαθλος.
Αυτή την αγνή αγάπη του για τον Ποσειδώνα, πέρασε και στον γιο του Γιώργο Χατζηγεωργίου ο οποίος με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει άοκνα και αναδεικνύει τις προσπάθειες της ομάδας μας μέσω των social media.
Σίγουρα, ο Ηλίας, θα είναι περήφανος και θα καμαρώνει από εκεί ψηλά για όλα.
Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη Γιώργο, εκφράζουμε σε όλους σας τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Ηλία σε σένα και την οικογένειά σου.
Στις μνήμες μας θα είναι πάντα εκεί».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ