ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
544

Ελεύ­θε­ρος με περιο­ρι­στι­κούς όρους αφέθηκε μετά απο την απο­λο­γία του στην ανα­κρί­τρια Θήβας ο 54χρονος που έριξε τον μοιραίο πυρο­βο­λι­σμό, απο τον οποίο τραυ­μα­τί­στηκε σοβαρά η 8χρονη Αλεξία. Θυμί­ζουμε ότι το κορίτσι τραυ­μα­τί­στηκε στο κεφάλι ανήμερα του Πάσχα από αδέ­σποτη σφαίρα που προήλθε από το όπλο του 54χρονου.

Στον 54χρονο επι­βλή­θη­καν οι περιο­ρι­στι­κοί όροι της εμφά­νι­σης στο αστυ­νο­μικό τμήμα και η απα­γό­ρευση εξόδου από τη χώρα.

Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του αστυ­νο­μι­κού τμή­μα­τος

Ο άνδρας προ­σή­χθη ενώπιον της ανα­κρί­τριας στις 12 το μεση­μέρι.

Ο 54χρονος μετα­φέρ­θηκε μετά από οργα­νω­μένο σχέδιο των αστυ­νο­μι­κών της Βοιω­τίας από την πίσω πόρτα της αστυ­νο­μι­κής διεύ­θυν­σης στη Θήβα όπου και κρα­τού­νταν, προ­κει­μέ­νου να απο­φύ­γει τις τηλε­ο­πτι­κές κάμερες και να οδη­γη­θεί στο δικα­στικό μέγαρο για την απο­λο­γία του.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες φέρεται να ζήτησε συγ­γνώμη, δεν περί­μενε ότι η μπα­λω­θιά θα τραυ­μά­τιζε το κορίτσι και όταν το έμαθε πανι­κο­βλή­θηκε.

Θα τον συγ­χω­ρούσα μόνο αν εμφα­νι­ζό­ταν και δεν φυγά­δευε το όπλο» λέει ο πατέρας

Ο πατέρας του άτυχου κορι­τσιού που χτυ­πή­θηκε από την αδέ­σποτη σφαίρα στη Θήβα είπε ότι δεν δίνει… άφεση αμαρ­τιών στον 54χρονο.

«Δεν μπορώ να συγ­χω­ρέσω τον δράστη. Ας τον συγ­χω­ρέ­σει ο Θεός. Θα τον συγ­χω­ρούσα μόνο αν εμφα­νι­ζό­ταν μόνος του και δεν προ­σπα­θούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώ­ντας στον τηλε­ο­πτικό σταθμό Open.

«Η συμπε­ρι­φορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρω­πος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύ­ουν στο Θεό, θα το πιστέ­ψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.