Αθλητικά

Η προκήρυξη των μίνι

Την προκήρυξη για το τουρνουά μίνι έκανε γνωστή η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Στο τουρνουά αυτό δικαιούνται συμμετοχής αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2001 και 2001, ενώ τα παιχνίδια του ομίλου Ρόδου θα διεξαχθούν στο «Βενετόκλειο» και του ομίλου νήσων στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.
ΑΡΘΡΟ 1ο: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου που διατηρούν ανάλογη κατηγορία, με ελάχιστο αριθμό παικτών τους 10.
ΑΡΘΡΟ 2ο: ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Στο τουρνουά δικαιούνται να λάβουν μέρος αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2001 και 2002.
ΑΡΘΡΟ 3ο: ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΩΝ.
Όλοι οι αγώνες του ομίλου της Ρόδου θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Βενετόκλειο» ή «τέντα» και του ομίλου νήσων στο κλειστό Κω.
ΑΡΘΡΟ 4ο: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σ’ ένα γύρο (πουλ) και σε δύο ομίλους (Ρόδου και Νήσων). Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερις περιόδους των οκτώ λεπτών (καθαρών). Σε κάθε περίοδο γίνεται υποχρεωτικά αλλαγή πεντάδας , εκτός από την 4η περίοδο όπου υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή αθλητών από τον προπονητή τους. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Δεν θα αγωνίζεται ομάδα με λιγότερους από 10 παίκτες στο γήπεδο. Σύστημα διεξαγωγής των αγώνων ορίζεται το Μαν του Μαν στο χώρο της άμυνας ( μισό γήπεδο ). Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση της βαθμολογίας του κάθε ομίλου θα λάβουν μέρος στο Final Four που θα διεξαχθεί σε κλειστό Γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε., αμέσως μετά τις σχολικές υποχρεώσεις. Τα ζεύγη των ημιτελικών θα είναι Α1-Β2 και Β1-Α2.
ΑΡΘΡΟ 5ο: ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΚΡΙΤΕΣ
Οι διαιτητές θα είναι μέλη του Σ.Δ.Κ.Δ. και κριτές θα είναι μέλη του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου.
ΑΡΘΡΟ 6ο: ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Οι αγώνες θα γίνονται με την παρουσία γιατρού ή Εθελοντών Σαμαρειτών. Η συμμετοχή των παικτών θα είναι με ευθύνη των γονέων τους.
ΑΡΘΡΟ 7ο: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10-11/5/2014 και στις 23-24/5/2014, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
ΑΡΘΡΟ 8ο: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τελευταία ημέρα παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Δευτέρα 5/5/2014 και ώρα 12:00 στο Φαξ 22410 30988 ή eMail : tedodeka@otenet.gr.
ΑΡΘΡΟ 9ο: ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή των παικτών θα γίνεται με τα δελτία της Ε.Ο.Κ. ή πιστοποιητικά γέννησης με φωτογραφία των παιδιών (για όσους δεν έχουν δελτίο ), θεωρημένα από γιατρό. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή παιδιού χωρίς δελτίο της Ε.Ο.Κ. ή πιστοποιητικό γέννησης.
ΑΡΘΡΟ 10ο: ΚΥΡΩΣΕΙΣ
Υπενθυμίζεται στους παράγοντες και προπονητές των σωματείων καθώς και στους διαιτητές- κριτές , ότι ισχύει το πειθαρχικό δίκαιο των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.
ΑΡΘΡΟ 11ο :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των ομάδων καλύπτονται από τα σωματεία .
ΑΡΘΡΟ 12ο: ΓΕΝΙΚΑ
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά την διάρκεια του τουρνουά και δεν αναφέρεται στην παρούσα προκήρυξη, θα αποφασίζει η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου