Τοπικές Ειδήσεις

Βασ. Υψηλάντης: Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την αναστολή της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναστολή μέχρι την 31η.10.21 της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής για έργα στον αιγιαλό και παραλία και στα Δωδεκάνησα. Τόνισε ωστόσο ότι οφείλουμε να προσπαθήσουμε για την οριστική νομοθετική ρύθμιση αδικιών που προκύπτουν από την ισχύ του τοπικού δικαίου και διατάξεων για τον αιγιαλό και παραλία στη νησιωτική μας περιοχή. Και τούτο θα γίνει με τη νομοθέτηση ειδικών διατάξεων για τα Δωδεκάνησα.

Η συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται ως υπουργική, μετά από συγκεκριμένες παρεμβάσεις και του βουλευτή Δωδεκανήσου, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τον

εκσυγχρονισμό, την απλοποίσης και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων.

Τέλος ο Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε τη σημαντική υποστήριξη στα αιτήματα αυτά του Προέδρου και του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καλλιθέας Ρόδου καθώς επίσης και της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Δωδεκανήσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου