Αθλητικά

Τ.Ε. Ε.Ο.Π. Δωδεκανήσου: «Τέρμα τα ψέματα»

Φουλ επίθεση στον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Πριστούρη και την Ε.Ο.Π. από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Τέρμα τα ψέματα Πριστούρη! Κύριε πρόεδρε, αξιότιμα μέλη του Δ.Σ., δυστυχώς για τον γενικό γραμματέα της Ε.Ο.Π. Παναγιώτη Πριστούρη, και όσους τον ακολουθούν ακόμα στον κατήφορό του, χρησιμοποιώντας χωρίς ενδοιασμό την θεσμική τους θέση, την υπογραφή τους και το επίσημο επιστολόχαρτο της Ε.Ο.Π. στο δημόσιο διάλογο με την ποδηλατική οικογένεια, το ψέμα έχει κοντά πόδια…
Η διήμερη επίσκεψή του στη Ρόδο (17-18 Φεβρουαρίου 2021) ‘’ήταν ιδιωτική, για επαγγελματικούς λόγους και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύφθηκαν από τον ίδιο’’, σύμφωνα με την επίσημη, υπογεγραμμένη από πρόεδρο και γενικό γραμματέα της Ε.Ο.Π. προς όλους μας επιστολή τους στις 23 Φεβρουαρίου, όμως τα τιμολόγια της 18ης Φεβρουαρίου 2021 αποκαλύπτουν τη ‘’μαύρη αλήθεια’’ για κείνους και την ποδηλασία μας: η ‘’ιδιωτική’’ επίσκεψη του κ. γραμματέα τιμολογήθηκε, από το ξενοδοχείο που κατέλυσε, στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Μέχρι και ο φόρος διαμονής των 3 (τριών) ευρώ!
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, καταντά γελοίο το πράγμα: ένα κάρο ψέματα, απευθυνόμενα με εμετική κυνικότητα στο σύνολο των ποδηλατικών σωματείων για μόλις 103 ευρώ και 20 λεπτά! Εκτός από την ανικανότητά σας να διοικήσετε το άθλημα, αποδεικνύεστε αδίστακτοι εξίσου στην κοροϊδία όλων μας: αθλητών, παραγόντων, σωματείων, ενώσεων. ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως!
‘’Ιδιωτική επίσκεψη’’ με χρήματα της Ε.Ο.Π. δεν υπάρχει κ. Πριστούρη. Αλήθεια, και στη Θεσσαλονίκη, το προηγούμενο τριήμερο αντιστοίχως ‘’ιδιωτική’’ ήταν η επίσκεψή σας; Εσείς και η παρέα σας, που υπογράφει άβουλα για σας, έχετε φτάσει το άθλημα, τους θεσμούς, τη διοίκηση της Ε.Ο.Π. και την έννοια της λέξης ‘’διαφάνεια’’ στο χαμηλότερο σημείο εξευτελισμού.
Παραιτηθείτε τώρα! Φύγετε όσο είναι καιρός! Σας κατάλαβαν όλοι πια!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου