Τοπικές Ειδήσεις

Βασ. Υψηλάντης: «Με την δημιουργία Σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου, υλοποιείται άλλη μια υπόσχεση μας στην Κάλυμνο και στα Δωδεκάνησα»

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης με την δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στο ΦΕΚ Τεύχος Πρώτο, Αρ. Φύλλου 18/2.2.2023 περί της Ίδρυσης, οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Το μεγάλο όνειρο και το προσωπικό μου στοίχημα για την ναυτομάνα μας Κάλυμνο επετεύχθη. Η έκδοση του ΠΔ περί της Ίδρυσης, οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου είναι γεγονός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πρώτος υποσχέθηκε την υλοποίηση της στο νησί μας, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη, όπως επίσης όλους τους συνεργάτες τους που συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής Το υποσχεθήκαμε, το υλοποιήσαμε. Η Κάλυμνος μας το αξίζει.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου