Τοπικές Ειδήσεις

Σκληρό καψόνι σε φαντάρους αναστατώνει την Ρόδο

Οργή και αγανάκτηση στους στρατευμένους που υπηρετούν στην Ρόδο προκαλεί το καψόνι μεθυσμένου ΕΠΟΠ επιλοχία σε φαντάρους, που αδικαιολόγητα τους έβαλε νυχτιάτικα να παίρνουν κάμψεις, κι όταν ένας από αυτούς επιχείρησε, εξουθενωμένος από την κούραση, να σηκωθεί τον κτύπησε στο κράνος τόσο δυνατά με συνέπεια την επομένη να πάει με ελαφρά διάσειση στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό που φέρνει στο νου θλιβερές στρατιωτικές πρακτικές του παρελθόντος και αποκάλυψε σήμερα το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», κινητοποίησε άμεσα την Μεραρχία με συνέπεια να διατάξει ΕΔΕ σε βάρος του ΕΠΟΠ επιλοχία ώστε να του επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ακολουθεί η δημοσίευση του «Σπάρτακος»

Επιτροπή Φαντάρων Ρόδου

 

Σε αυτόν τον Στρατό θέλουν να αυξήσουν την Υποχρεωτική Στράτευση στους 12 μήνες και στα 18 χρόνια του νέου ανθρώπου
Αυτός είναι ο Στρατός του Ισραήλ των Βαλκανίων που συγκροτεί η κυβέρνηση της ΝΔ
Σαν αστραπή έφτασε η είδηση μεταξύ των στρατοπέδων της Ρόδου για όσα τραγικά και πρωτοφανή έπαθαν οι συνάδελφοί μας στο 542 Μ/Κ ΤΕ της Παστίδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Αξιωματικός πύλης και ΕΠΟΠ Επιλοχίας σε κατάσταση μέθης εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο βράδυ ‘έβαλε’ την αλλαγή υπηρεσιών να κάνει κάμψεις σαν καψόνι και να χτυπήσει στο κράνος έναν στρατιώτη που τόλμησε να σηκωθεί, μη μπορώντας να κάνει περαιτέρω κάμψεις με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να σταλεί την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο με ελαφριά διάσειση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ ήταν μεθυσμένος μπήκε στους οπλοβαστούς και χτυπούσε το όπλο του με δύναμη στα σίδερα, φωνάζοντας και βρίζοντας τον θαλαμοφύλακα. Το ζήτημα έχει φτάσει σε ανώτερο βαθμό, όπου και περιμένουμε να δούμε τις ποινές που θα επιβληθούν.

Το περιστατικό είναι τρανή απόδειξη ότι με τα καψόνια δεν έχουμε ξεμπερδέψει στον ελληνικό στρατό του 2021.
Η ανοχή και η κάλυψη τέτοιων ατόμων με καταχρηστικές συμπεριφορές μέσα στα στρατόπεδα είναι επικίνδυνη για όσους καλούμαστε να υπηρετήσουμε.
Τέτοια φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και αυθαιρεσίας πρέπει με τη δική μας άμεση αντίδραση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας να τα αποτρέπουμε μέχρι να εξαλειφθούν.

Δεν θα μας αναγκάζουν να στρατευόμαστε (και μάλιστα απειλούν με θέσπιση της υποχρεωτικής στράτευσης στα 18) υπό συνθήκες στις οποίες κινδυνεύει η σωματική και ψυχική μας υγεία μέσα στα στρατόπεδα από τους ίδιους οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για να διαφυλάξουν στο ακέραιο την υγεία μας.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων, ώστε να μην ξαναγίνουμε μάρτυρες αντίστοιχων ή και χειρότερων φαινομένων.

Πηγή: efsyn.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου