Τοπικές Ειδήσεις

ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων

Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα για κατοίκους του Νότιου Αιγαίου (Δωδεκάνησα & Κυκλάδες) για την υλοποίηση του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στις αγροτικές οργανώσεις της χώρας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση διάρκειας 80 ωρών με τη διαδικασία εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning ) στα παρακάτω αντικείμενα:

1. Προώθηση Εξαγωγών Και Εξαγωγικό Μάρκετινγκ Αγροδιατροφικών Προϊόντων

2. Συμμόρφωση με πρότυπα συστήματα τυποποίησης Αγροδιατροφικών Προϊόντων

Ωφελούμενοι της Πράξης είναι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν έως 10/2/2021 ενώ τα δικαιολογητικά έως 17/2/2021

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, θα ολοκληρωθεί σε 80 ώρες (20 μέρες) και θα υλοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή 5-9μμ

Η δράση επιδοτείται με 5 ευρώ την ώρα. σύνολο 400 ευρώ μεικτά.

Η Εξέταση πιστοποίησης είναι υποχρεωτική με την μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και θα δoθεί διαπιστευμένο πιστοποιητικό συμμόρφωσης προσόντων, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024.

Η υποβολή πρόθεσης συμμετοχής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς www.kek-gennimatas.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου