Με πρωτοβουλία του Μάριου Πλούμπη, αναμένεται στις 4 και 8 Μαΐου να διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια στο νησί μας, ανάμεσα στους Βετεράνους του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και ομάδων Βετεράνων από τα Αφάντου και τον σύνδεσμο Παλαιμάχων Ρόδου και Διαγόρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Μάριο Πλούμπη:
«Συνάντηση εργασίας με το προεδρείο των Βετεράνων του Ερυθρού Αστέρα στο Rajko Mitić Stadium – Belgrade, σχετικά με την πραγματοποίηση δύο φιλικών αγώνων στις 4 και 8 Μαΐου 2018,μεταξύ των ομάδων Βετεράνων του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου (αποστολή 25 ποδοσφαιριστών) και των ομάδων Βετεράνων Αφάντου και του Διαγόρα – Ρόδου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Σερβία και φίλο κ. Ηλιάδη Ηλία καθώς και τον φίλο και σύμβουλο της Πρεσβείας κ. Χατζόπουλο Ευάγγελο για την συμβολή τους όπως και το συνεργάτη μου Milosavljevic Goran.
Ευχαριστώ για τη συνάντηση και τη συνεργασία των Βετεράνων του Ερυθρού Αστέρα και συγκεκριμένα τους Aleksandar Marković, Branimir Kantar, Trener Jovan Aćimović,Miloš Šestić,Stevan Ostojić.
Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο και παλιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Miloš Šestić.
Στο νησί της Ρόδου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο κ. Διακοσταματίου Σάββα, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ. κ. Διακοφώτη Παναγιώτη, το συνεργάτη μας Τσιλιγκίρη Μιχάλη και τον κ. Βασιλαράκη Ηλία για την συμβολή και τη βοήθεια τους.
Football Talent & Management Agency (Πλούμπης Μάριος – Milosavljevic Goran) – Red Star Veterans».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ