Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ – ΤΕΙ και οι Καρπάθιοι μαραθωνοδρόμοι.
“Σεβασμιώτατε,
Αγαπητοί συνεργάτες,
Αγαπητοί Δημοτικοί Υπάλληλοι,
Αγαπητά παιδιά,
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολιτισσες,
Αποχαιρετούμε το 2017, μία ομολογουμένως πολλαπλά επιβαρυμένη χρονιά, με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας. Είναι πια παρελθόν…
Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε την νέα χρονιά με αισιοδοξία, με πίστη και ελπίδα για μία καλύτερη πορεία του αγαπημένου μας νησιού και της πατρίδας μας, με ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβώση για όλους μας.
Είναι καιρός να εμπιστευθούμε τις δυνάμεις μας.
Είναι καιρός να εμιστευθούμε την νεολαία μας.
Είναι καιρός να δουλέψουμε περισσότερο, ο καθένας στον τομέα του , για να προσφέρομε κάτι περισσότερο από το υστέρημά μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.
Με τις σκέψεις αυτές και αφού συγχαρώ τους σημερινούς βραβευόμενους θέλω να ευχηθώ σε όλους σας και στον καθένα ξεχωριστά ΥΓΕΙΑ- ΑΓΑΠΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
Σας ευχαριστώ.”
Με τα λόγια αυτά ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος αποχαιρέτησε το 2017 και υποδέχτηκε το νέο έτος στο πλαίσιο της Κοπής της Αγιοβασιλόπιτας του Δήμου και του ΚΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 17 :00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
Η καθιερωμένη πρώτη εκδήλωση για το νέο έτος περιελάμβανε βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς επίσης και βράβευση των Καρπάθιων που συμμετείχαν στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 12/11/2017 αλλά και στον Ημιμαραθώνιο που διοργάνωσε ο ΚΟΠΑΠ στις 22/10/2017 (Πηγάδια- Σπόα)
Ο Πρόεδρος του ΚΟΠΑΠ κ. Γιώργος Βασιλαράκης συνεχάρη τους επιτυχόντες μαθητές και τους συμμετέχοντες μαραθωνοδρόμους καθώς επίσης και την Δημοτική μας Χορωδία που πλαισίωσε την εκδήλωση, υπό την άψογη πάντα διεύθυνση της μαέστρου κας Μοσχούλας Βαρδαούλη.
Ο Σεβαμιότατος Μητροπολίτης Καρπάθου – Κάσου κ. κ. Αμβρόσιος συνδευόμενος από τον Ιερό Κλήρο υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
“H χρονιά που πέρασε ήταν μια αιματηρή χρονιά εξαιτίας των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Ευρώπη και στους χριστιανούς της Αιγύπτου.Ατενίζουμε με αισιοδοξία το 2018. Κανείς μας δεν ξέρει τι θα φέρει. Ποια θα είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά.Εύχομαι το 2018 να μας δώσει ξανά την Ελπίδα και το Χαμόγελο…”
Ο Δήμος Καρπάθου και ο ΚΟΠΑΠ ευχαριστεί θερμά την κα Μαρία Μαστρομιχάλη για την φετινή διακόσμηση της αίθουσας αλλά και του Δημαρχείου, σύμφωνη με το κλίμα των ημερών, αλλά και το χρυσοχοείο του κ. Μίμη Πανάρετου για την προσφορά του τυχερού χρυσού , το οποίο κέρδισε η συμπατριώτισσά μας κα Φαίδρα Σπανού.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ