ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί στην Κάρπαθο για παράνομη είσοδο στη χώρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμε­ναρ­χείου Καρ­πά­θου προ­έ­βη­σαν στη σύλληψη τεσ­σά­ρων (04) αλλο­δα­πών ηλικίας 34, 35, 24 και 18 ετών, κατά παρά­βαση του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 (Παρά­νομη είσοδος στη χώρα), του άρθρου 217 του Π.Κ. (Πλα­στο­γρα­φία) και του άρθρου 394 του Π.Κ. (Αποδοχή και διάθεση προ­ϊ­ό­ντων εγκλή­μα­τος).

Συγκε­κρι­μένα, σε έλεγχο που διε­νερ­γή­θηκε στη Χερσαία Ζώνη του λιμένα Πηγα­διών Καρ­πά­θου κατά τον κατά­πλου ενός επι­βα­τη­γού οχη­μα­τα­γω­γού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου προ­ερ­χό­μενο από Ρόδο με τελικό προ­ο­ρι­σμό το λιμάνι του Πειραιά, δια­πι­στώ­θηκε ότι οι τέσ­σε­ρις (04) αλλο­δα­ποί κατεί­χαν και επέ­δει­ξαν πλαστά ταξι­διω­τικά έγγραφα.

Από τη Λιμε­νική Αρχή της Καρ­πά­θου, που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κριση κατα­σχέ­θη­καν τα πλαστά έγγραφα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.