Τοπικές Ειδήσεις

Προκαταρκτική για τα ψηφοδέλτια της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Χάλκη

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική έρευνα της Πταισματοδίκη της Ρόδου για την διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων από δημόσιους λειτουργούς επιφορτισμένους με το έργο της κατανομής και αποστολής ψηφοδελτίων κατά τη διενέργεια των Ευρωεκλογών, μετά από αναφορά εκπροσώπου του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» σύμφωνα με την οποία δεν είχαν αποσταλεί σε ένα εκλογικό τμήμα της Χάλκης ψηφοδέλτια.

Τα ψηφοδέλτια υπήρχαν μόνο σε ένα από τα δύο εκλογικά τμήματα του νησιού.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    06.10.2019 20:11

    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑ(ΤΙ) ΑΛΛΑ…ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ….!!!!!!!

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    05.10.2019 23:21

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΑΛΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.