Δήλωση στην εφημερίδα “Σταθμός”

«Το αίτημα προς το Ταμείο Αλληλεγγύης, είναι κάτι το οποίο συζητάμε ευθύς εξαρχής. Αλλά επειδή πρέπει να είναι τεκμηριωμένο και με κοστολογημένες τις ζημιές, οι οποίες πρέπει να είναι πάνω από 90 εκ. ευρώ, αντιλαμβάνεστε ότι απαιτείται χρόνος» δήλωσε στην εφημερίδα «Σταθμός» ο Δωδεκανήσιος βουλευτής Ηλίας Καματερός.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έχει ήδη συζητήσει με τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, ενώ σε συνεννόηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, θα το προχωρήσουν το ζήτημα, «Απαιτείται έκθεση η οποία να τεκμηριώνει τις ζημιές και να τις κοστολογεί δουλεύουμε για να προλάβουμε τις ημερομηνίες και εκτιμώ ότι θα το καταφέρουμε» σημείωσε.
Όσο για τα χρήματα που έχουν ήδη δοθεί ή θα δοθούν από Υπουργεία και Περιφέρεια για τις παρεμβάσεις στο λιμάνι αλλά και για τα σχολεία, εξηγεί πως χρειάζονταν και χρειάζονται για τις άμεσες παρεμβάσεις, ενώ τα κονδύλια της Ε.Ε. θα διεκδικηθούν

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ