Την Πέμπτη 24/8/2017 με αφορμή την επίσκεψη του Διοικητή της 2470 περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Καθηγητού κ. Χρήστου Κίτσου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ρόδου όπου έγινε συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου με τον Διοικητή , παρουσία του Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου κ. Σωτήρη Μανδρακού και του τέως βοηθού Διοικητή κ. Στάμου Παπασταματίου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου επεσήμανε τη σημαντική προσφορά του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου στην τοπική κοινωνία και εξέφρασε την επιθυμία για περαιτέρω κοινές δράσεις  για τον κοινό μας στόχο . Ο Διοικητής καθηγητής κ. Χρήστος Κίτσος και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου αφού αναφέρθηκαν στους σκοπούς του Ρόταρυ έδωσαν την υπόσχεση για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου και του Δήμου Ρόδου στο άμεσο μέλλον .

Σε ανάλογο κλίμα έγινε στη συνέχεια και η συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο στο γραφείο του Περιφερειάρχη.

Ο Περιφερειάρχης  με τη σειρά του αναφέρθηκε στις δράσεις του Ροταριανού ομίλου Ρόδου και έδειξε θετική διάθεση για τη στήριξη των δράσεων του στη περιοχή μας.

Την Πέμπτη το βράδυ έγινε η πανηγυρική συνεστίαση στο μαγευτικό χώρο των πηγών της Καλλιθέας για την επίσημη υποδοχή του Διοικητή μας , στη διάρκεια της οποίας έγινε εισδοχή του νέου μέλους  στον Όμιλο μας , κ. Νικήτα Μπόλκα  δικηγόρου , με ανάδοχο τον προ Διοικητή Τάκη Δαλιάνη.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου συνεχίζοντας την παράδοση των 55 χρόνων του , ξεκινάει τη Ροταριανή χρονιά με οράματα και στόχους φιλόδοξους  για τη τοπική κοινωνία κάτι το οποίο αναφέρθηκε αναλυτικά στη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου με τον Διοικητή , πριν το επίσημο δείπνο.

Ο Διοικητής  εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την παρουσία του στη Ρόδο , τονίζοντας  την σημαντική συμβολή του ομίλου μας  στις δράσεις της περιφέρειας και του Διεθνούς Ρόταρυ.

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ