Στο Ροδίων Άθλησις θα παίξει γα έβδομη συνεχή χρονιά ο Μανώλης Κοκολάκης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο Κοκολάκης είναι από τους παλαιότερους αθλητές της ομάδας και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της και στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ροδίων Άθλησις: «Για έβδομη συνεχή χρόνια θα συνεχίσει στο Ροδίων Άθλησις και ο Μανώλης Κοκολάκης. Ο έμπειρος αθλητής ,ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις λίμπερο και ακραίου, αποτελεί έναν από τους αθλητές που ξεκίνησαν μαζί μας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του τμήματος. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία».
Εξάλλου, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει τη νέα σεζόν στην Α2 Κατηγορία, το Ροδίων Άθλησις, το οποίο μέχρι στιγμής έχει «ταράξει τα νερά» στο μεταγραφικό παζάρι! Η απόκτηση του Χάρη Σακόγλου από τον Π.Α.Ο.Κ., του Μιχάλη Σαρικεϊσογλου από τον Παμβοχαϊκό, του Ναπολέοντα Οικονόμου από τον Κέρκη Σάμου και του Ηλία Θεοδόση από το Φοίνικα Σύρου δημιουργεί υψηλές προσδοκίες στη ροδίτικη ομάδα τη νέα χρονιά.
ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Ηλίας Θεοδόσης (από Φοίνικα Σύρου), Μιχάλης Σαρικεϊσογλου (από Παμβοχαϊκό), Χάρης Σακόγλου (από Π.Α.Ο.Κ.), Ναπολέων Οικονόμου (από Κέρκη Σάμου)
ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Νίκος Μακρής, Τάσος Παππάς, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Πασχάλης Ποτολίδης, Μιχάλης Γεράκης, Νίκος Αρβανίτης, Μανώλης Κοκολάκης
ΕΦΥΓΑΝ: Πέτρος Κάλας
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ: Ντάνιελ Γκένοφ, Κυριάκος Μαυράκης,

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ