Ειδήσεις

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις από το δήμο Ρόδου σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Εργασίες ολοκληρωμένων παρεμβάσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης Ρόδου, εκτελούνται σε καθημερινή βάση από τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να βελτιώσουν την αισθητική και λειτουργική εικόνα της πόλης.
Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, του Τμήματος αυτεπιστασίας, πραγματοποιούν συνεχόμενες παρεμβάσεις σε δρόμους, πάρκα, παρτέρια, διαβάσεις, πεζοδρόμια , κολώνες δημοτικού φωτισμού, κοινόχρηστους χώρους, πλατείες και στο δημοτικό οδικό δίκτυο, με στόχο τη δημιουργία καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών, προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών.
Συγκεκριμένα:
Πάρκο Βύρωνα: Ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης και μερικής αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Τοποθέτηση εκατό (100) νέων ιστών φωτισμού και αντικατάσταση παλιών κατεστραμμένων λαμπτήρων με νέους καινούργιας τεχνολογίας. Τοποθέτηση παγκακιών κατά μήκος του πάρκου.
Πάρκο Κλεοβούλου: (Στη συμβολή των οδών Ιερού Λόχου και Πλατείας Ελευθερίας): Τοποθέτηση ηλεκτρικού εξοπλισμού για την φωταγώγηση του πάρκου. Αντικατάσταση και συντήρηση ψηφιδωτού σχεδίου και των πλακών στο περιμετρικό στο πάρκο πεζοδρόμιο.
Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί σιδερένια κολωνάκια για την καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση των πεζών, επί των οδών: Αμερικής, Ίωνος Δραγούμη, Εθνάρχου Μακαρίου, ενώ από την Τρίτη 2 Αυγούστου τα συνεργεία θα εργάζονται επί της οδού Αλεξάνδου Διάκου, στη είσοδο της πόλης.
Παρεμβάσεις που αφορούν τον καλλωπισμό και την βελτίωση της εικόνας της πόλης έχουν γίνει ακόμη: Στο πάρκο του ενυδρείου. Στην Πλατεία Σύμης. Στην προσωρινή στάση που έχει καθοριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ανοιχτού τύπου λεωφορείο στο Τουριστικό Λιμάνι , ενώ πρόσφατα τα συνεργεία ολοκλήρωσαν τις εργασίες ελαιοχρωματισμού στον Τρούλο του Μανδρακίου.
Η χρηματοδότηση των διορθωτικών παρεμβάσεων στην πόλη, γίνεται εξ ολοκλήρου με πόρους του Δήμου Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου