Ειδήσεις

Απόρρητο έγγραφο από “Ρουβίκωνες”: Γκάφα αστυνομικού η δημοσιοποίηση

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό πως κατέληξε τελικά το απόρρητο έγγραφο μιας διαβαθμισμένης αλληλογραφίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αφορούσε την επίθεση των «Ρουβικόνων» στην πρεσβεία της Τουρκίας, να περιέλθει στην κατοχή τους.

AdTech AdΟι αστυνομικοί ερευνούσαν την πιθανότητα να προήλθε από πολιτικό προσωπικό των υπουργείων καθώς δύσκολα φαντάζονταν πως σκόπιμα αστυνομικός θα έπραττε κάτι τόσο σοβαρό, ωστόσο σύντομα ανακάλυψαν πως το έγγραφο αυτό συμπεριλαμβανόταν προφανώς από λάθος στη δικογραφία που σχημάτισε η Κρατική Ασφάλεια σε βάρους του Γ. Καλαϊτζίδη.

Εν ολίγοις το έγγραφο αυτό απεστάλη από τον αρμόδιο Κλάδο του Αρχηγείου στην Κρατική Ασφάλεια στην ΓΑΔΑ και ο αστυνομικός που σχημάτισε την δικογραφία προφανώς από λάθος ή εξωπραγματική ανικανότητα, συμπεριέλαβε ένα εσωτερικό απόρρητο έγγραφο στη δικογραφία, με αποτέλεσμα να γίνουν γνώστες αυτού, αυτόματα και οι δικηγόροι…

Το ερώτημα είναι πως και δεν βρέθηκε μέσα στη δικογραφία η λίστα με τα ψώνια του σουπερμάρκετ του αστυνομικού αυτού, αφού ό,τι έβρισκε μπροστά του φαίνεται το έβαζε!

Η ανικανότητα σε αυτή την περίπτωση είναι προφανές ό,τι ξεπερνάει κάθε φαντασία, αλλά τόσα μάτια την είδαν αυτή την δικογραφία, σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η ύπαρξη ενός διαβαθμισμένου εσωτερικού εγγράφου…

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι εξίσου προφανές ότι θα διαταχθεί ΕΔΕ και θα ασκηθούν όλες οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου… Σίγουρα πάντως αναμένεται να «πέσουν κεφάλια».

news247.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου