Μπορεί η προετοιμασία της ομάδας του Κλεόβουλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, Δημήτρη Δογιάμα, προσανατολίζεται στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο έμπειρος τεχνικός έχει διαπιστώσει κενό στην μεσοαμυντική του γραμμή, γι’ αυτό και έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους του Κλεόβουλου την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.
Οι Λινδιακοί, μαζί με τον Δογιάμα εξετάζουν την μετεγγραφική αγορά, προκειμένου να εντοπίσουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, με συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του, έτσι ώστε να κινήσουν τις διαδικασίες απόκτησής του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει στον ποδοσφαιριστή που θέλουν, ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την αναζήτηση του κατάλληλου.
Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Λινδιακοί θα κάνουν την μετεγγραφή, μόνο στην περίπτωση που βρουν αυτό που θέλουν, αλλιώς θα καλύψουν το κενό στην μεσοαμυντική τους γραμμή, εκ των έσω.
Από εκεί και πέρα, με την χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου, καθώς σήμερα θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Ο Δημήτρης Δογιάμας έχει επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παρουσιάζεται ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες ( υψηλές θερμοκρασίες).
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους Λινδιακούς, καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετέχει στην προετοιμασία είναι ο Αλέκος Κακλαμάνος.
Ο πολύπειρος επιθετικός, βρίσκεται εκτός Ρόδου και αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, μετά τις 15 Αυγούστου, ωστόσο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, έτσι ώστε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Κλεόβουλο είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο, με αντίπαλο τον Αστέρα Μασάρων.
Η ώρα και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, θα γίνουν γνωστά μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ