Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Με Μανιά και Λούκιτς στη νέα σεζόν

Διαγόρας- Μιχάλης Μανιάς

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μιχάλης Μανιάς και ο Βίκτορ Λούκιτς θα φοράνε την φανέλα της ΠΑΕ Διαγόρας και στην αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Τόσο ο Ρόδιος επιθετικός, όσο και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχουν ενεργά συμβόλαια και για την νέα σεζόν και πρόθεση των «κυανέρυθρων», αλλά και των ποδοσφαιριστών, που βοήθησαν σημαντικά στην εξασφάλιση της παραμονής, είναι πορευτούν μαζί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.
Βέβαια, μέχρι να τελειώσει η θερινή μετεγγραφική περίοδος, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια πρόταση μετεγγραφής για τους δύο ποδοσφαιριστές, την οποία θα εξετάσουν οι άνθρωποι του «γηραιού» για να πράξουν το καλύτερο για την ομάδα τους.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.