Αθλητικά

Οι συμμετοχές στο Tsamelo Cup (BIG 4)

Από 3 έως 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του Ροδίων Άθλησις το Tsamelo Cup (BIG 4) 3on3 tournament, το οποίο διοργανώνει ο Άγγελος Τσάμης, υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Οι διοργανωτές ανακοινώνουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές στη σπουδαία αυτή εκδήλωση που θα γίνει στη Ρόδο. Αναλυτικά:
Οι εγγραφές αρχίζουν και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
*Στέλνουμε προσωπικό μήνυμα στο inbox της σελίδας στο Facebook ή στο Instagram του @Tsamelocup
*Γράφουμε το όνομα της ομάδας και σε ποια κατηγορία ανήκει αυτή .
(Πχ. όνομα ομάδας (Τσαμελοκαπ) κατηγορία juniors 14-17 ετών
*Ύστερα γράφουμε ένα ονοματεπώνυμο και έναν αριθμό επικοινωνίας ώστε πολύ σύντομα να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να σας δώσουμε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες που κρίνονται αναγκαίες.
*Το όνομα της ομαδας θα αναρτηθεί άμεσα στις σελίδες μας στην κατηγορία που ανήκει .
*Θυμηθείτε, σε κάθε κατηγορία υπάρχει περιορισμός θέσεων 16 ομάδων και ο στόχος είναι να κλείσουν οι θέσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
*Ακόμα μια διευκρίνιση. Στέλνουμε μήνυμα σε μια από τις δυο σελίδες μας ,στο Facebook είτε στο Instagram και όχι και στις Δυο για να μην γίνει λάθος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου