Μέχρι σήμερα θα πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Ο.Κ. οι συμμετοχές των πρωταθλητών Δωδεκανήσου για την προκριματική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα από 15 έως Ιουλίου για τους παίδες και τις κορασίδες και από 22 έως 25 Ιουλίου για τους έφηβους και τις νεανίδες. Όλοι οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα πάρουν μέρος στους αγώνες και ήδη προετοιμάζονται εντατικά. Ο Κολοσσός στους παίδες, ο Ιπποκράτης Κω σε έφηβους και κορασίδες και ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος στις νεανίδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο θα γίνουν οι κληρώσεις των αγώνων, ενώ είναι δεδομένο ότι δεν θα συμμετέχουν στα παιχνίδια ο Παλλεσβιακός στους παίδες και οι Ίωνες Χίου στους έφηβους, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες απώλειες.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Οι αγώνες του α’ ομίλου θα τελεσθούν από 15 έως 19/07/2020 στη Θεσσαλονίκη.
Οι αγώνες του β’ ομίλου θα τελεσθούν 17-19/07/2020, σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
Οι αγώνες του γ’ ομίλου θα τελεσθούν 15 – 19/07/2020, στην Αθήνα.
Η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων θα διεξαχθεί από 29/07 έως 02/08/2020.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Οι αγώνες του α’ ομίλου θα τελεσθούν από 22 έως 26/07/2020, στην Θεσσαλονίκη.
Οι αγώνες του β ομίλου θα τελεσθούν από 24 έως 26/07/2020, σε τόπο που
θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.
Οι αγώνες του γ’ ομίλου θα τελεσθούν 22 – 26/07/2020, στην Αθήνα.
Η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων θα διεξαχθεί από 5/08 έως 9/08/2020.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων για τους προκριματικούς (2η φάση) και τους τελικούς (3η φάση) πρέπει να υποβληθούν στην ΕΟΚ το αργότερο μέχρι και σήμερα. Στις δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναφέρονται τα χρώματα της Ομάδας σε δύο τύπους και το Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email του Υπευθύνου της Ομάδας καθώς επίσης και τα στοιχεία του Σωματείου.
Η κλήρωση της 2ης Φάσης των αγώνων του α’ ομίλου θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 και Παπαναστασίου) και των Ομίλων β’, γ’ θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα (ΟΑΚΑ), την Παρασκευή 03/07/2020 και από ώρα 13.00. Η κλήρωση των αγώνων της 3ης Φάσης (Τελικοί) θα γίνουν στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) την Παρασκευή 03/07/2020 και από ώρα 13.00. Οι τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων θα διεξαχθούν στην Αθήνα.
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ
Σχεδόν γνωστοί έχουν γίνει πλέον όλοι οι αντίπαλοι των ομάδων της Δωδεκανήσου στην προκριματική φάση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Από 15 έως 19 Ιουνίου οι παίδες του Κολοσσού και οι κορασίδες του Ιπποκράτη Κω θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στον γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης. Σειρά θα πάρουν από 22 έως 26 Ιουλίου οι νεανίδες του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και οι έφηβοι του Ιπποκράτη Κω, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες από την Κρήτη (Ε.ΚΑ.Σ.Κ.), την Τ.Ε. Λέσβου, την Τ.Ε. Χίου, την Τ.Ε. Σάμου και τις Κυκλάδες (Ε.Σ.Κ.Κ.).
Οι ομάδες των Κυκλάδων δεν έχουν αναδειχθεί ακόμη, ενώ η Τ.Ε. Δωδεκανήσου, η Τ.Ε. Λέσβου, η Τ.Ε. Χίου και η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. έχουν ανακοινώσει όλους τους πρωταθλητές τους, που θα παλέψουν για την πρόκριση στα final-6. Οι εκπρόσωποί μας στα περισσότερα πρωταθλήματα και κυρίως σε κορασίδες, έφηβους και παίδες διατηρούν πολλές ελπίδες πρόκρισης στις τελικές φάσεις, ωστόσο είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Σας παρουσιάζουμε τους αντιπάλους των πρωταθλητών Δωδεκανήσου στο γ’ όμιλο της προκριματικής φάσης. Επίσης, παραμένει άγνωστο ποιες ομάδες θα είναι παρούσες. Οι αγώνες πιθανότατα θα διεξαχθούν στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. (για έφηβους και παίδες) και στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς (για νεανίδες και κορασίδες).
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ)
ΕΦΗΒΟΙ: Ιπποκράτης Κω, Ο.Α.Α. Ηράκλειο, Αναγέννηση Σάμου, Αίολος Μυτιλήνης, Πρωταθλητής Κυκλάδων, Ίωνες Χίου (δεν συμμετέχουν)
ΠΑΙΔΕΣ: Κολοσσός Ρόδου, Γ.Σ. Εργοτέλης, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Πρωταθλητής Κυκλάδων, Αναγέννηση Σάμου, Παλλεσβιακός (δεν συμμετέχει)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Ο.Α. Χανίων, Θησέας Παναγιούδας, Αιγέας Χίου, Ηρακλής Ικαρίας
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ιπποκράτης Κω, Ηρόδοτος, Αιγέας Πλωμαρίου, Β.Α.Ο.Λ. Χίου, Αθλέων Σάμου, Πρωταθλητής Κυκλάδων

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ