Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ» οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών, είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Μιχάλη Πλύγκο για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έπειτα από εισήγηση του προπονητή Γιώργου Σάββενα, και απέμεναν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η παραμονή του αθλητή στους «πράσινους».
Η διοίκηση των Μαριτσενών συναντήθηκε με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με τον Μιχάλη Πλύγκο να υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του.
Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν την παραμονή του έμπειρου ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνουν και για το «Στέκι» του συλλόγου:
«Ο σύλλογος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον έμπειρο αθλητή Μιχάλη Πλύγκο.
Τον ευχαριστούμε για την διαρκή συνεισφορά του στο σύλλογό μας.
Η παραμονή του προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα μας, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.
Επιπρόσθετα ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι το Δ.Σ. εργάζεται πυρετωδώς ώστε το αγαπημένο ‘’Στέκι’’ όλων μας να είναι έτοιμο να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες .
Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σε επόμενη ενημέρωση».
«Εκτιμούμε ότι βρίσκεστε σε προσωρινή αδυναμία»
Από εκεί και πέρα, οι Μαριτσενοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζουν τις ενέργειες συλλόγων να προσεγγίζουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον Ηρακλή.
Οι «πράσινοι» καλούν τις ομάδες να απέχουν από τέτοιες πρακτικές, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις των συλλόγων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Δίνουμε τα εύσημα σε όλους τους αθλητές μας, νεοαποκτηθέντες και παλιούς, οι οποίοι έως σήμερα τιμούν τα παντελονάκια της ομάδας μας και παραμένουν προσηλωμένοι στις αξίες και στις αρχές τους.
Εσείς λοιπόν που νομίζετε ότι θα ‘’εξαγοράσετε’’ τους αθλητές μας, σας καλούμε όπως άμεσα να απέχετε από τέτοιες πράξεις οι οποίες αντιβαίνουν το μέτρο της καλής πίστης και θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις μεταξύ συλλόγων.
Εκτιμούμε ότι βρίσκεστε σε προσωρινή αδυναμία και γρήγορα θα συνέλθετε από το παρατεταμένο διάλειμμά σας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ