Τοπικές Ειδήσεις

Ψήφισμα ΟΕΒΕΔ για την απώλεια του Γεωργίου Λάσπα

Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου ( ΟΕΒΕΔ), μετά την αναγγελία του θλιβερού γεγονότος του θανάτου, του Γεωργίου Λάσπα, Ταμία της ΟΕΒΕΔ

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΕΒΕΔ, μετά την αναγγελία του θλιβερού γεγονότος του θανάτου, του Γεωργίου Λάσπα συνεδρίασε έκτακτα, χθες στις 1 Ιουνίου 2021 και αφού έλαβε υπόψη του:

1. Την μεγάλη προσφορά του Γεωργίου Λάσπα ο οποίος διετέλεσε Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδεκανήσου για 10 συνεχή έτη και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Υδραυλικών Δωδ/σου ενώ υπήρξε επί πολλά έτη εκπρόσωπος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Εργοδηγών Υδραυλικών Ελλάδος.

2. Το καθημερινό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για την υπεράσπιση των έννομων συμφερόντων των ΜμΕ.

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Να αποκτήσει το ψήφισμα αυτό ευρύτερη δημοσιότητα με το να αναρτηθεί στα τοπικά μέσα ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Τσούλλος Γεώργιος Πάγκαλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου