Τοπικές Ειδήσεις

Νέα κρούσματα Covid-19 σε σχολεία της Ρόδου

Κλειστά παραμένουν σήμερα το 14ο δημοτικό σχολείο Ρόδου (Αστική) και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου. Στα συγκεκριμένα σχολεία εντοπίσθηκαν δύο κρούσματα Covid-19  (ένας μαθητής σε κάθε σχολείο) και συνεργεία του δήμου Ρόδου πραγματοποιούν τους αναγκαίους νεφελοψεκασμούς.

«Την τελευταία περίοδο παρατηρείται μια ανησυχητική άνοδος των κρουσμάτων στην περιοχή μας. Προφανώς, οφείλεται και στη χαλάρωση μιας μειοψηφίας συμπολιτών μας, η οποία όμως αποβαίνει εις βάρος της ασφάλειας των συμπολιτών μας, της επιδημιολογικής εικόνας του τόπου μας, αλλά και στον κίνδυνο να απαγορεύσει τη συμμετοχή μαθητών σε εξετάσεις (ξενόγλωσσες και πανελλαδικές)! Με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό των εμβολιασμένων, ας τηρήσουμε συλλογικά και ατομικά ΥΠΕΥΘΥΝΗ στάση και συμπεριφορά για λίγο ακόμη, τηρώντας τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, απολυμάνσεις κ.λπ.), ώστε να ξεπεράσουμε την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Ως Δήμος, παρακολουθούμε στενά το κάθε κρούσμα που εμφανίζεται σε σχολεία μας και επεμβαίνουμε ΑΜΕΣΑ με απολυμαντικά μέσα, ώστε να αποτρέπουμε την κάθε είδους διασπορά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος αναβάθμισης σχολικών μονάδων, Θανάσης Βυρίνης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου