ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Πρυτάνισσας Πανεπιστημίου Αιγαίου με Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
876

Η Πρυ­τά­νισσα του Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου, Kαθηγήτρια Χρυσή Βιτσι­λάκη συνα­ντή­θηκε το πρωί της Δευ­τέ­ρας (1/6/2020) στη Μυτι­λήνη με τη Γενική Γραμ­μα­τέα Αιγαίου και Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής κ. Χρι­στιάνα Καλο­γή­ρου.

Στη συνά­ντηση συζη­τή­θη­καν γενι­κό­τερα η επι­τα­κτική ανάγκη άσκησης εξει­δι­κευ­μέ­νων πολι­τι­κών σε όλους τους τομείς της κοινωνικο-οικονομικής και πολι­τι­στι­κής δρα­στη­ριό­τη­τας των νησιω­τι­κών περιο­χών και ειδι­κό­τερα η ανάγκη στο­χευ­μέ­νων πολι­τι­κών για την εκπαί­δευση όλων των βαθ­μί­δων στα νησιά μας.

«Οι δυνα­τό­τη­τες συνερ­γα­σίας και αξιο­ποί­η­σης της επι­στη­μο­νι­κής κοι­νό­τη­τας του Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου είναι σημα­ντική για τη στήριξη και την ανά­πτυξη των νησιών μας», επε­σή­μανε η Χρι­στιάνα Καλο­γή­ρου. Η Πρυ­τά­νισσα εξέ­φρασε την ικα­νο­ποί­ησή της για τη συνερ­γα­σία και για το γεγονός ότι επι­τέ­λους προ­ω­θεί­ται ένα ολο­κλη­ρω­μένο πλαίσιο πολι­τι­κών για τη νησιω­τι­κό­τητα και επι­βε­βαί­ωσε την πρόθεση ενερ­γούς συν­δρο­μής του Πανε­πι­στη­μίου Αιγαίου στο σχε­δια­σμό και την υλο­ποί­ηση των πολι­τι­κών αυτών, προς όφελος της κοι­νό­τη­τας του Αρχι­πε­λά­γους, της οποίας το Πανε­πι­στή­μιο απο­τε­λεί πλέον συστα­τικό στοι­χείο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.