Προχθές το βράδυ έγινε στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων, που θα πάρουν μέρος στο 7ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που θα διεξαχθεί και φέτος το καλοκαίρι στο «Βενετόκλειο». Μετά από αρκετή κουβέντα και διαβουλεύσεις, πάρθηκαν μία σειρά από αποφάσεις για την πιο ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. Το ραντεβού έγινε μεταξύ του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στέφανου Κυριαζή, του υπεύθυνου του τουρνουά Γιάννη Τσακίρη και των εκπροσώπων των ομάδων. Αναλυτικά, οι πιο σημαντικές αποφάσεις είναι οι εξής:
1)Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές που δεν αγωνίστηκαν σε επίσημα πρωταθλήματα τη σεζόν 2017-18.
2)Κάθε ομάδα θα δικαιούται να έχει στη 12άδα της, δύο αθλητές κάτω των 28 ετών
3)Οι διαιτητές θα λαμβάνουν από 15 ευρώ έκαστος, ενώ τα μέλη της γραμματείας συνολικά 30 ευρώ. Τα έξοδα αυτά θα τα καλύψουν οι ομάδες.
4)Τα έξοδα για την παρουσία του ιατρού θα τα καλύψει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
5)Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 11 Ιουνίου, η κλήρωση θα γίνει στις 13 ή 14 Ιουνίου, ενώ η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης των αγώνων είναι η 18η Ιουνίου.
Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στέφανο Κυριαζή και τον προπονητή Γιάννη Τσακίρη, το «παρών» έδωσαν οι ομάδες: Modela, Δικηγόροι, Αστυνομία, Τ.Ε.Ε., Underdogs, Νιοχώρι, Χαβαλένθια, Hermes/ Electroinvest και Orange Gym.
Οι περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν προσεχώς γνωστές μέσα από την προκήρυξη που θα ετοιμάσει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για το 7ο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ, που έχει μετατραπεί πλέον σε θεσμό. Ανάλογα με τις συμμετοχές των ομάδων θα γίνει γνωστός και ο τρόπος διεξαγωγής του καλοκαιρινού τουρνουά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ