Υπερήφανος ο τενιστικος κόσμος της Ρόδου .
Η μικρή Παπαδοπούλου Βικτώρια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης έλαβε μέρος στο πανελλήνιο περιφερειακό πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας για παιδιά κάτω των 10 ετών και κατέκτησε την πρώτη θέση .
Οι αγωνες έγιναν στην Αθήνα στα γήπεδα του Παπάγου υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) για την Νότια Ελλάδα και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλιων στην Χαλκηδονα (Θεσσαλονίκη ) για την βόρεια Ελλάδα .
Σε ένα δύσκολο 64αρι ταμπλό ξεκίνησε με πρώτο αγώνα ενάντια στην Καράουζα απο το σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας και με σκορ 6-1 δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της αξίας της.
Στους 16 συναντήθηκε με την Ζάρκου όπου το τελικό 6-1 έδειξε πως η πρόκριση στους 8 κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.
Πιο δύσκολος ο αγώνας με την Παπαναστασίου απο τον Παπάγο για την πρόκριση στους 4 αλλα με ένα 6-2 η Βικτώρια “καθάρισε” σχετικά γρήγορα την υπόθεση πρόκριση.
Αντιμέτωπη με την Τζαμπατζίδη η Βικτώρια στους ημιτελικούς κερδίζει 2-0 σετ (4-1,4-1) και ο τελικός απο καθαρά Αθηναϊκή -τα τελευταία χρονια- γίνεται και Ροδίτικη υπόθεση.
Στον τελικό την περίμενε η Μειδάνη απο τον ιστορικό σύλλογο του Καλοβελώνη στην Πεύκη .
Η Παπαδοπούλου μπήκε στο γήπεδο με μεγάλη όρεξη και μεγάλη δίψα για διακρίσεις με ένα 4-0 στο πρώτο σετ και ένα 4-2 στο δεύτερο έφερε στον όμιλο της ένα ακόμα τίτλο προσθέτοντας το όνομα της στην μεγάλη λίστα διακρίσεων του ιστορικού συλλόγου .
Η Βικτώρια έκανε το πρώτο βήμα στην πορεία της προς την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος αλλα ταυτόχρονα έκανε ένα μεγάλο δώρο στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης που φέτος γιορτάζει τα 65 χρόνια απο την ίδρυση του.

Ένα σχόλιο στο Πρωταθλήτρια Νότιας Ελλάδας η Βικτώρια Παπαδοπούλου.

 1. Avatar Ο/Η George λέει:

  Μιας και βρεθήκαμε το Σάββατοκυριακο στον Παπάγο και για την αλήθεια όπου πρέπει να αποκατασταθεί .
  1. Θα πρέπει να σας θυμίσουμε οτι το άθλημα του Τενις εχει κάποιες αρχές κάποιον σεβασμό και προς τους θεατές αλλά και προς τον αντίπαλο, κάτι που στην συγκεκριμένη νικήτρια του ομίλου σας δεν το είδαμε.
  2. Το αληθινό σκορ του αγώνα απο τους 8 για τους 4 είναι 6-4, και όχι 6-2, όπως έχετε αναφέρει .
  Αυτο μπορεί να επαληθευτεί και απο το sait της εφοα. Στο sait του παπαγου δεν αναφέρει σκορ.
  3. Πρώτη φορά θεατές ακούνε ένα παιδάκι 9-10 ετων να κερδίζει πόντο με ΝΕΤ και να λέει ΠΑΜΕ, και όταν η αντίπαλος της λέει οτι λέμε sorry, Να απαντάει (εγώ δεν λέω sorry, λέω πάμε ), ωραία συμπεριφορά ΜΠΡΑΒΟ ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία του αθλήματος και την διαπαιδαγώγηση των παιδιων.
  4. Μπράβο σας που έχετε μάθει στο παιδί να πετάει τις μπάλες δεξιά και αριστερά όταν τελειώνει το δικό της σερβις και δίνει με αυτόν τον τροπο τις μπάλες στην αντίπαλο.
  Τελειώνοντας να είστε σίγουρη οτι μπορούμε και εμείς να κάνουμε έτσι τα παιδια μας, αλλά δεν τα κάνουμε για δυο λόγους.
  1. Διότι με το τέλος του αγώνα το ήθος και η συμπεριφορά του παιδιού μας δέχθηκε όλα τα μπράβο απο τους θεατές για την στάση της στον αγώνα
  2. Όταν ποια μπορούμε με τέτοιες συμπεριφορές να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς ξέρουμε οτι είναι θέμα χρόνου να βγαίνουμε νικητές μέσα απο το γηπεδο και παίζοντας ωραίο τενις και κρατώντας το άθλημα στην αξιοπρέπεια που του ταιριάζει.

  Στάλθηκε από το iPad μου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ