Οι οκτώ πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα έχουν τηλεδιάσκεψη σήμερα Κυριακή για κοινές ενέργειες στην Ε.Π.Ο.
Τα σενάρια επί σεναρίων που συνοψίζονται το τελευταίο 24ωρο σε «τρεις λύσεις» θα απασχολήσουν τους οκτώ προέδρους των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που στην νέα σεζόν θα πρέπει να αγωνισθούν στην παραπάνω επαγγελματική κατηγορία. Οι οκτώ πρόεδροι θα έχουν τηλεδιάσκεψη την προσεχή Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, για να συντονισθούν και να προχωρήσουν ενέργειες από κοινού. Να σημειώσουμε πως τα σενάρια συνοψίζονται στα ακόλουθα:
Να γίνει αντιληπτό πως μόνο με μια ενιαία δεύτερη εθνική κατηγορία θα αναδειχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προωθηθούν περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές, επομένως λύση που προτείνεται είναι η ενοποίηση της Super League 2 και της Football League, σε δύο ομίλους, Βορρά και Νότου για να μειωθούν και τα έξοδα μεταφορών – αποστολών.
Να «μεγαλώσει» η Super League 2 με περισσότερες ομάδες (18), με προαγωγή τους από την Football League με παράλληλη διατήρηση των ομάδων που υποβιβάζονται σήμερα. Να γίνει μια Super League 2 των 14 ομάδων και να γίνουν δύο όμιλοι Football League Βορρά και Νότου.
Για τα σενάρια αλλά και για τον συντονισμό ενεργειών, θα μιλήσουν την Κυριακή οι οκτώ πρόεδροι των ομάδων που ακολουθούν:
Α.Σ. Ρόδος, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικός, Επισκοπή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ