Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές, ωστόσο οι άνθρωποι του Κλεόβουλου ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την νέα αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Λινδιακοί είχαν ξεκινήσει επαφές με τον προπονητή Δημήτρη Δογιάμα, προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους.
Οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την συνεργασία που είχαν στα προηγούμενα χρόνια και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και στην σεζόν 2017-2018, με τον Δημήτρη Δογιάμα να παραμένει στο πάγκο του Κλεόβουλου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Στο περιθώριο της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Μυριαλλής αποκάλυψε την επέκταση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, με τους Λινδιακούς να επισημοποιούν την παραμονή του Δημήτρη Δογιάμα με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 θα είναι ο κ. Δογιάμας Δημήτριος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Ευχόμαστε στον προπονητή μας υγεία, ευτυχία και καλή χρονιά.
Ο πρόεδρος
Μυριαλλής Στέφανος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ