Τοπικές Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός στους κατοίκους της Ψερίμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Απριλίου 2021 ο εμβολιασμός με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer στους μόνιμους κατοίκους της Ψερίμου.

Η εμβολιαστική ομάδα αναχώρησε από Κάλυμνο στις 11.30 το πρωί με σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στον ξενώνα του ΙΝ Παναγίας και εμβολιάστηκαν συνολικά 17 μόνιμοι κάτοικοι της Ψερίμου.

Να σημειώσουμε ότι στην Ψέριμο και στην Τέλενδο ο εμβολιασμός είναι οριζόντιος, ανεξάρτητα ηλικίας, για τους μόνιμους κατοίκους που επιθυμούν.

Στην εμβολιαστική ομάδα επικεφαλής ήταν ο Ιατρός Αναισθησιολόγος Δημήτρης Σαουλίδης και συμμετείχαν ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Καλύμνου Λευτέρης Γκινής, η νοσηλεύτρια χειρουργείου Βαλαντούλα Βαβλά,η ιατρική επισκέπτρια Πόπη  Χατζηδάκη και οι Ιατρικοί επισκέπτες Σωτήρης Βαγιανός και Αντώνης Χειλάς.

Στην αποστολή συμμετείχε και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής,ο οποίος έχει αναλάβει το συντονισμό των εμβολιασμών στα δύο νησιά Ψερίμου και Τελένδου. Ο Έπαρχος ευχαρίστησε το ΛΣ και το Λιμενάρχη Καλύμνου για τη διάθεση του σκάφους, το Νοσοκομείο Καλύμνου και τα μέλη της εμβολιαστικής Ομάδας

Ο εμβολιασμός στην Τέλενδο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μεσημέρι

Πηγή: kalymnos-news.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου