Τοπικές Ειδήσεις

Στο Καστελλόριζο ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Θωμάς Σωτρίλλης

Το ακριτικό Καστελλόριζο επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Θωμάς Σωτρίλλης επί τη ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου.

Ο κ. Σωτρίλλης, παρέστη στην καθιερωμένη δοξολογία, κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών και των σωμάτων ασφαλείας. Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, Γεώργιο Αμύγδαλο και δημοτικούς συμβούλους όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα θέματα του νησιού.

Ο αντιπεριφερειάρχης, επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Καστελλορίζου όπου υπηρετούν τρεις γιατροί και είχε την ευκαιρία να παραστεί στην παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που αφορά οδοντιατρική μονάδα, ηλεκτροκαρδιογράφο, απινιδωτή κ.λπ. απαραίτητα για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Επιπλέον, είχε συναντήσεις με ομογενείς από την Αυστραλία που έχουν αναλάβει μια δράση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, την οποία χρηματοδοτούν και έχει σαν στόχο την ανάδειξη του τουριστικού χαρακτήρα του Καστελλορίζου μέσα από τα μονοπάτια και την εκπαίδευση των μαθητών σε διάφορα θέματα με πολιτιστικό περιεχόμενο.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου