Της Μαρίας Νταλιάνη

“Είναι τρελός, με ποιον να μιλήσεις; Εδώ χθες έκανε δηλώσεις κατά του Νετανιάχου. Σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη λειτουργεί με τις εντολές του Σουλτάνου μπορεί αυτή η ιστορία να κρατήσει και 15 χρόνια” είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τον Ταγίπ Ερντογάν κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε για πασχαλινές ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο ΥΠΕΘΑ μετά το τέλος των συνεδριάσεων των Επιτροπών Εξωτερικών και Άμυνας και Εξοπλιστικών έκανε την ευχή από το βήμα της Βουλής “οι δύο Έλληνες αξιωματικοί να επιστρέψουν σύντομα”.

Στην συνέχεια όμως περνώντας από τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών έδωσε πολλές πτυχές της υπόθεσης.

Καταρχάς χαρακτήρισε “προσχεδιασμένο” το γεγονός με τους δύο και μίλησε για απαγωγές.

Όπως είπε (σσ για την Τουρκία) χρησιμοποιούν τη μέθοδο της απαγωγής για να κάνουν πολιτική. Ήταν προσχεδιασμένο για να τους συλλάβουν. “Ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια” είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος. “Ξέρετε το Εξπρές του Μεσονυκτίου; Τους βάλανε μέσα και μετά τους έφτιαχναν συνέχεια κατηγορίες” τόνισε ο κ. Καμμένος για την ‘τύχη’ των δύο Ελλήνων…

Σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς για τους “8” Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα ο υπουργός επέμεινε ότι ήταν σωστοί και ανέφερε ως παράδειγμα ότι “εμείς επιστρέψαμε αμέσως το ελικόπτερό τους”.

Πηγή: capital.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ