Αθλητικά

Ο Κολοσσός συγχαίρει και ευχαριστεί

Συγχαρητήρια στα αγόρια του «Βενετοκλείου» και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε χορηγούς ανέφερε ο Α.Ο. Κολοσσός. Συγκεκριμένα, ο Α.Ο. Κολοσσός στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του 1ου Λυκείου Ρόδου-Βενετόκλειο τόσο για την μεγάλη επιτυχία του να προκριθεί χθες στις 8 καλύτερες ομάδες Λυκείων στην Ελλάδα και Κύπρο όσο και για την σημερινή τους αξιοπρεπέστατη εμφάνιση εναντίον του περσινού πρωταθλητή Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη το οποίο στελεχώνεται με διεθνείς παίκτες. Η επανάληψη δε της περσινής επιτυχίας που η ομάδα του νησιού μας έφτασε στους 4 του θεσμού αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχει και παρόν και μέλλον στο μπάσκετ του νησιού μας αρκεί επιτέλους να συνεργαστούμε όλοι μαζί οι φορείς και οι ομάδες και να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν και με το παραπάνω.
Ο Α.Ο. Κολοσσός θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία BLUE STAR FERRIES εσάς προσωπικά καθώς και τον αντιπρόσωπο σας SKEVOS TRAVEL για την προσφορά και την στήριξη σας στο ταξίδι της ομάδας μας ΠΑΙΔΩΝ από Ρόδο προς το νησί της Κω όπου θα συμμετάσχουμε στο FINAL-FOUR παίδων Δωδεκανήσου. Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία και την στήριξη που παρέχεται στα αθλητικά δρώμενα των ομάδων της Δωδεκανήσου και ευελπιστούμε για ακόμη καλύτερη στο προσεχές μέλλον.
Τέλος, ο Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία DODEΚANISOS SEA WAYS και εσάς προσωπικά για την προσφορά και την στήριξη σας στο ταξίδι της ομάδας μας ΠΑΙΔΩΝ και τον γονέων τους από Ρόδο προς το νησί της Κω όπου θα συμμετάσχουμε στο FINAL-FOUR παίδων Δωδεκανήσου. Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία και την στήριξη που παρέχετε στα αθλητικά δρώμενα των ομάδων της Δωδεκανήσου και ευελπιστούμε για ακόμη καλύτερη στο προσεχές μέλλον».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου