Ειδήσεις

Τα ΕΛΤΑ μειώνουν έως και 50% τις τιμές στα δέματα εσωτερικού

Σε νέα μείωση των τιμών στα δέματα εσωτερικού που αγγίζουν ακόμα και το 50% προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, στο πλαίσιο της διεκδίκησης ενός σημαντικού μέρους από τον κλάδο της διακίνησης δεμάτων.

Επιχειρώντας να δώσουν έμφαση σε νέες υπηρεσίες, με διευρυμένο το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους, τα ΕΛΤΑ εισάγουν νέα τιμολογιακή πολιτική για τα δέματα εσωτερικού, παρέχοντας στους πελάτες τους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να διακινούν δέματα που κατατίθενται στα καταστήματά της και παραλαμβάνονται από αυτά σε νέες μειωμένες τιμές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με ελάχιστη χρέωση 1,50 ευρώ ανά δέμα για τα μεμονωμένα δέματα και 1,20 ευρώ ανά δέμα για τα ομαδικά κατατιθέμενα δέματα, οι νέες τιμές διαμορφώνονται σε 0,50 ευρώ/κιλό.

Επιπλέον, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρέχουν τη δυνατότητα αποστολής προεκλογικού υλικού στην εκλογική αναμέτρηση για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, καθώς και σ’ αυτή των ευρωεκλογών, σε ειδικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, τα ΕΛΤΑ παρέχουν σε κόμματα, εκλογικούς συνδυασμούς και υποψηφίους, τις υπηρεσίες Ad Post (ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail (ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη).
(iefimerida)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου