Ειδήσεις

Στο πλευρό του Χ. Χατζηευθυμίου ο Αντώνης Γιαννικουρής

Δεν είναι εύκολη η απόφαση της συμμετοχής στα κοινά, για ένα νέο άνθρωπο. Η διάψευση ελπίδων και προσδοκιών, η απαξίωση της πολιτικής λειτουργούν αποτρεπτικά.

Για μένα όμως δεν υπάρχουν διλήμματα. Πήρα την απόφασή μου. Θα είμαι παρών στις εκλογές της 18ης Μαϊου για τον Δήμο της Ρόδου. Θα είμαι μαζί με το Χατζή Χατζηευθυμίου.

Γιατί είναι ο μοναδικός που πιστεύει στους νέους, θα τους δώσει την ευκαιρία να πρόσφέρουν, την ελευθερία να παλέψουν και να κάνουν πράξη τα οράματά τους και εν τέλει να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον το δικό τους και της Ρόδου μέσα από μία νέα νοοτροπία.

Γιατί είναι η επιλογή που έχει σχέδιο για το αύριο. Ξέρει και θέλει να αλλάξει αυτό το Δήμο-γραφειοκράτη, που είναι ανίσχυρος και αδύναμος να λύσει ακόμα και τα πιο απλά καθημερινά προβλήματα που αφορούν την πόλη και τα χωριά.
Γιατί αποφάσισα να δώσω τη μάχη για τον τόπο μου μαζί με τη γενιά μου και μαζί με πολλούς άξιους, ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους από όλο το νησί.

Η Ρόδος χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Το έχει ανάγκη όσο καμία άλλη φορά. Αυτό το νέο ξεκίνημα θα γίνει με νέους ανθρώπους που έχουν πρωτοποριακές και ριζοσπαστικές ιδέες, πάθος και διάθεση για δημιουργία. Θα γίνει με Δήμαρχο το Χατζή Χατζηευθυμίου, έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η εντιμότητα, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα. Ένα Δήμαρχο των πράξεων και όχι της θεωρίας. Ένα Δήμαρχο των έργων.

Με αυτές τις σκέψεις, θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια με μοναδικά όπλα τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου και μια ατζέντα τεκμηριωμένων και στοχευμένων προτάσεων για το νησί μας.
Μαζί με τον Χατζή γιατί είναι ο μόνος που θέλει και μπορεί να εγγυηθεί την προοπτική για την επόμενη μέρα.

Αντώνης E. Γιαννικουρής
Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
Master in Business Administration
Α΄ Αντιπρόεδρος Αντιπροσωπείας
ΣΑΔΑΣ- ΠΕΑ (Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου