Ειδήσεις

Η Αναστασία Δημητριάδη – Τσούλλου υποψήφια με την παράταξη του Στρ. Καρίκη

Δήλωση υποψηφιότητας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΤΣΟΥΛΛΟΥ με την παράταξη «Ροδίων όραμα» .

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα την κάθοδο μου στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμου Ροδίων με τον συνδυασμό Ροδίων Όραμα με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Κ. Στράτο Καρίκη.

Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε Στράτο Καρίκη, συμπορεύομαι μαζί σου σε αυτό τον μακρύ και δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο αγώνα, διότι στο πρόσωπο σου διέκρινα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που σου δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με όλους τους υπολοίπους συνυποψήφιους σου. Το ήθος η τιμιότητα και η έκδηλη διάθεση σου για ανιδιοτελή προσφορά αγάπη και η αδιάκοπη συμπαράσταση που συνεχώς επιδεικνύεις προς τον Ρόδιο πολίτη καθώς και η πολύπλευρη εμπειρία σου στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αξιοθαύμαστη και Υποδειγματική. Με απόλυτη συναίσθηση και ευθύνη των όσων προανέφερα επιθυμώ και εγώ στο πλάι σου να συνεισφέρω τα μέγιστα για τον τόπο μου ,τον τόπο που μεγάλωσα τον τόπο που ζω, τον τόπο για τον οποίο οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν ώστε εμείς να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα σήμερα.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,ζητώ επίσημα να με τιμήσετε με την ψήφο σας ,ζητώ την στήριξη σας ώστε μέσα από την εκλογική διαδικασία να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου,καθώς με σκληρή δουλεία υπομονή και επιμονή, μέσα από συλλογικές προσπάθειες και δράσεις, να χαράξουμε το μέλλον της Ρόδου μας.

Με εκτίμηση ,
Αναστασία Δημητριάδη Τσούλλου

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα της Αναστασίας Δημητριάδη-Τσούλλου

Η Αναστασία Δημητριάδη-Τσούλλου είναι ένα καταξιωμένο μέλος της Ροδιακής Κοινωνίας. Ένας άνθρωπος με δυναμισμό, με ικανότητες, με θέσεις και απόψεις σημαντικές για την ανανέωση της Ρόδου μας. Χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας την Αναστασία Δημητριάδη-Τσούλλου, χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε μαζί της το Όραμά μας για μία Ρόδο αντάξια των προσδοκιών μας, μία Ρόδο δυνατή στο διεθνές στερέωμα προς όφελος όλων μας.

Στράτος Καρίκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου