Πολιτιστικά

 Ομιλία του Δρ. Ιωάννη Κρικώνη “Η ιταλική δημοκρατική Αντίσταση στη Ρόδο 1943-1945”

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ρόδου σας προσκαλεί στην ομιλία του Δρ. Κοινωνιολόγου – Πολιτικού Επιστήμονα Ιωάννη Κρικώνη με τίτλο:

“Η ιταλική δημοκρατική Αντίσταση στη Ρόδο 1943-1945”.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Κατάλυμα της Αγγλίας, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:30.

“Σε κάποια ψηφιδωτά το μάτι εστιάζει στην εικόνα και όχι στις λεπτομέρειες… Κάποιες από τις μικρές ψηφίδες χάνουν το χρώμα τους και σβήνουν με το πέρασμα του χρόνου. Σε μία τέτοια ψηφίδα της, σχετικά σύγχρονης, τοπικής μας Ιστορίας είναι αφιερωμένη αυτή η μικρή έρευνα, για τους ανθρώπους που συγκρούστηκαν με την πλειοψηφία της κοινωνίας τους και την κρατούσα ιδεολογία μιας σκοτεινής εποχής. Το θέμα της οι αντιστασιακοί δημοκράτες Ιταλοί στην Ρόδο την σκληρή περίοδο της Ιταλικής και Γερμανικής Κατοχής”.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε εγκαίρως, καθώς η ομιλία θα ξεκινήσει στις 18:30 ακριβώς.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και από τη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100076326216324)

Εκ μέρους του ΔΣ

Η πρόεδρος

Νεκταρία Δασακλή

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου