Δεκάδες Κώοι παραμένουν στον Φάρο, ενώ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία (για τυχόν αφίξεις παράνομων μεταναστών) και με πολίτες οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στο Ψαλίδι αλλά και σε άλλα παραλιακά μέτωπα του νησιού.
Στο σημείο έφτασε και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αρχής
Από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε να συγκεντρώνεται πλήθος Κώων στην Λάμπη, στο παραλιακό μέτωπο, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, με σκοπό την αποτροπή αποβίβασης μεταναστών.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ η αστυνομία αλλά και το λιμενικό διακριτικά επέβλεπαν την συγκέντρωση








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.