Ρεπορτάζ

Στο εδώλιο για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενας Ιταλός κι ένας Ροδίτης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, θα καθίσουν την 20ή Μαρτίου 2017 οι R. G. Ζ. του D. υπήκοος Ιταλίας και Ι. Μ. του Μ. κάτοικος Ρόδου.
Την 21η Ιουλίου 2013 και περί ώραν 04.00 διασκέδαζαν στο μπαρ «Λίθος» στο Κιοτάρι   οι Ι. Μ. και Σ. Π.. Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο διασκέδαζαν και οι υπήκοοι Ιταλίας D. Μ. Α. Ν. του S., P. S. του Μ., Β. D. του F., Q. Α. του S. και R. G. Ζ. του D., οι οποίοι παραθέριζαν στη Ρόδο τις ημέρες εκείνες.
Στην παρέα των Ιταλών βρίσκονταν και κάποιες γυναίκες. Για ασήμαντο λόγο ξαφνικά η παρέα των Ελλήνων, και συγκεκριμένα οι Ι. Μ.  και Σ. Π. ενεπλάκησαν με την παρέα των Ιταλών.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος απομάκρυναν τις δύο παρέες προωθώντας τους στον αύλειο χώρο του κέντρου, πλην όμως ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε εκεί και μάλιστα εντάθηκε αφού η παρέα των Ελλήνων και η παρέα των Ιταλών αλληλοχτυπήθηκαν γρονθοκοπώντας ο ένας τον άλλο αδιακρίτως.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο R. G. Ζ. του D. πήρε ένα μαχαίρι από το χώρο του μπαρ με λάμα 9 εκ. και επιτέθηκε με αυτό στον Ι. Μ. τραυματίζοντάς τον στο χέρι.
Στη συνέχεια και ενώ η συμπλοκή συνεχιζόταν, ο R. G. Ζ. του D. επιτέθηκε χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι, στον Σ. Π. τον οποίο τραυμάτισε χτυπώντας τον με το μαχαίρι επανειλημμένα και πισώπλατα. Στη συνέχεια και αφού σφήνωσε το μαχαίρι στην ωμοπλάτη του Σ. Π., τράπηκε σε φυγή. Την ώρα δε της συμπλοκής ο Σ. Π. και ο Ι. Μ. χρησιμοποιώντας το μαχαίρι με το οποίο ο R. G. Ζ. του D. επιτέθηκε σε αυτούς, επιτέθηκαν και σε αυτόν χρησιμοποιώντας το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δάκτυλο.
Οι υπόλοιποι μετά από την ανωτέρω συμπλοκή έφεραν μώλωπες, οι οποίοι όμως συνιστούν απλές σωματικές βλάβες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου