Τοπικές Ειδήσεις

Παράταξη Χατζηδιάκου: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Κώστα Τρέχα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Προς: Φώτη Χατζηδιάκο, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Κοινοποίηση:
Αντώνη Καμπουράκη, Δήμαρχο Ρόδου
Μ. Ζιώγου, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου

«Αξιότιμε κ. Χατζηδιάκο, αγαπητέ Φώτη,
Με την παρούσα επιστολή, καταθέτω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».
Κατόπιν της δικής σου αποχώρησης από το συνδυασμό, προκειμένου να διεκδικήσεις την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και τις διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής στην παράταξη, θεωρώ ότι κλείνει και ο δικός μου κύκλος σε αυτή την πορεία, Σε ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία που μου έδωσες να συμπορευθώ μαζί σου.
Θα συνεχίσω βεβαίως με τον ίδιο ζήλο και την ίδια διάθεση για προσφορά να κάνω περισσότερα για τον τόπο μου. Στην Αυτοδιοίκηση θέλω να είμαι χρήσιμος, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος της ενασχόλησής μου στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, καθότι είμαι κι εγώ ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας. Επιλέγω να συνεχίσω να υποστηρίζω κάθε θετική συλλογικά προσπάθεια προς όφελος των συνδημοτών μας και να αντιστέκομαι σε αρνητικές εκβάσεις.
Για τους παραπάνω λόγους, σε ενημερώνω ότι εφεξής θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, συνεχίζοντας από τη θέση αυτή να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου, με επίκεντρο τον άνθρωπο».
Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Τρέχας,
Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου