Αθλητικά

Original 21 Ρόδος: «Έφυγε ο πρόεδρός μας…»

Με μία συγκινητική ανακοίνωση, η Original 21 Ρόδος εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και αποχαιρέτισε τον… πρόεδρο Μιχάλη που την Δευτέρα έφυγε από την ζωή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τι να πρώτο γράψουμε για τον Μιχάλη μας, για τον πρόεδρό μας, για τον χοντρό μας, για τον Μάικ μας, τον αρχηγό μας…
Όταν πριν από 27-30 χρόνια ήρθε στη Ρόδο μας από τα Πατήσια, το όνειρο Original 21 Ρόδος club άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.
Ο Μιχάλης μας ήταν, η ψυχή, τα πόδια, η πλάτη και τα @@ της κλαμπάρας μας!
Παθολογικά άρρωστος με την ΑΕΚ και τρελά ερωτευμένος με τη δίκη του ORIGINAL .
Όποιος είχε την τύχη να ανεβεί το ανηφοράκι της Κ. Παλαιολόγου, το πρώτο πράγμα που αντίκριζε ήταν έναν τεράστιο περίεργα ντυμένο τύπο, που θα ήταν αυτός που τον καλωσόριζε ΓΝΗΣΙΑ και ενωσιτικά ή θα τον έδιωχνε άμεσα…
Αν ήσουνα στην πρώτη κατηγορία, ο τεράστιος αυτός ενωσίτης γινόταν αμέσως, πρώτα φίλος, μετά κολλητός και μετά αδελφός!
Όσο για τη δεύτερη κατηγορία καλύτερα, να σας τα πουν οι ίδιοι, που σίγουρα ακόμα θα τα θυμούνται…
Καθημερινές ατέλειωτες Αεκοκουβέντες με τον Μιχάλη μας, με μοναδικό σκοπό να μάθουν όλοι οι ΑΕΚτζηδες της Ρόδου, και όχι μόνο, πώς να αγαπάνε και να ακολουθούν την αγαπημένη μας ΑΕΚ, με τρόπο αντρικό και γνήσιο, δηλαδή, ORIGINAL.
Το μικρόβιο της ΑΕΚ το είχαμε όλοι, το μικρόβιο, όμως, της παθολογικής και άρρωστης αγάπης για την ΑΕΚ, μέσω της Original, μας το κόλλησε ο Μιχάλης μας.
Έσταζε μέλι κάθε φορά που μιλούσε για τη δίκη του ORIGINAL! Πώς να αγαπάμε την ΑΕΚ, χωρίς εκπτώσεις και να είμαστε δίπλα της παΝΤΟΥ!
Φώναζε και έλεγε μονίμως ότι η δικιά του Original 21, δεν είναι απλά μια οργανωμένη ομάδα οπαδών, αλλά μια τεράστια οικογένεια.
Το έργο του και οι Οriginal σπόροι που έριξε πριν 27 χρόνια, είναι ακόμα εδώ και να είσαι σίγουρος Μιχαλάρα μας, ότι θα κάνουμε τα πάντα αυτή η φλόγα να μην σβήσει ποτέ, γιατί δυστυχώς… πλέον θα το χρωστάμε στην μνήμη σου.
Καλό σου ταξίδι, για την Οriginal παραδείσου…
Μιχάλη μας, χοντρέ μας, πρόεδρέ μας, αρχηγέ μας, Μάικ μας…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου