Ειδήσεις

Σεμινάριο στη Ρόδο: Το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Τοπίο από 01/01/2017

H Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΛΦΕΕ) Ρόδου διοργανώνει  σεμινάριο με θεμα:  «Το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Τοπίο από 01/01/2017», την Παρασκευή, 04/11/2016 16:00-21:00 στο Ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare, Λεωφ. Ρόδου-Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤEΣ:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΕΛΙΝΑΚΗΣ Λογιστής-Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Ο κ. Βαγγέλης Μιχελινάκης είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του          Πανεπιστημίου Πειραιώς, λογιστής– φοροτεχνικός και φορολογικός σύμβουλος επιχειρήσεων. Συγγραφέας βιβλίων και μελετών σε θέματα φορολογίας και λογιστικής, Υπεύθυνος ύλης και μέλος της επιστημονικής ομάδας του περιοδικού «Επιχείρηση». Εισηγητής σε σεμινάρια σε θέματα φορολογίας και λογιστικής.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΙΑΖΟΣ Λογιστής-Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Ο κ. Παλαιολόγος Λιάζος  είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του απόφοιτος  του Πανεπιστημίου Πειραιώς, φοροτεχνικός Α΄ τάξεως και σύμβουλος επιχειρήσεων σε εργασιακά και φορολογικά θέματα. Συγγραφέας βιβλίων με θέματα μισθοδοσίας προσωπικού, κτηματολογίου, Φ.Π.Α. και τιμολόγησης. Συνεργάτης με άρθρα και μελέτες σε περιοδικά και εφημερίδες. Εισηγητής σε εργασιακά- ασφαλιστικά, οικονομικά, φορολογικά σεμινάρια.

Με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη της UNION

Χορηγός αίθουσας: Ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου