Ειδήσεις

Η. Καματερός: Στελεχώνεται εντός του 2017 το Κ.Υ. Αντιμάχειας

Τρείς Τοπικές Μονάδες Υγείας θα λειτουργήσουν στην Κω για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων του νησιού, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, που είναι έτοιμο να υλοποιήσει το χτίσιμο του νέου συστήματος πρωτοβάθμιας υγείας της χώρας μέσα στο 2017.

Καταρχήν στο Κ.Υ. Αντιμάχειας με προβλεπόμενη στελέχωση περί των 10 ατόμων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ίδιες μονάδες προβλέπονται και στο κτίριο του ΙΚΑ, καθώς και εντός του νοσοκομείου για ενίσχυση της λειτουργίας του, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνει το Υπουργείο στην βελτίωση των συνθηκών υγείας στα νησιά μας και φυσικά στην Κω.

Ο νέος σχεδιασμός για την πρωτοβάθμια υγεία θα ολοκληρωθεί εντός του 2017, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα για όλη την χώρα.

Σε δήλωσή του ο Ηλίας Καματερός τόνισε «…επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται για το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας και κάποιοι παίζουν με τις αγωνίες των συμπατριωτών μας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αποτελεί προτεραιότητα στο σχεδιασμό μας. Ενταγμένο στο νέο σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας της χώρας μας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της δημόσιας υγείας και υγειονομικής θωράκισης της κοινωνίας μας.» κατέληξε ο Δωδεκανήσιος βουλευτής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • John    02.11.2016 06:35

    Κάθε γρια μου περιμενε να φας τον Μαι σταφιλι.

Σχολιασμός άρθρου