Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην κορυφή της γραμμής κρούσης (θα πλαισιώσει τον Αντώνη Γιόνδη) και όπως όλα δείχνουν έχει συμφωνήσει προφορικά με τα «ελάφια».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αθλητής θα βρίσκεται στο νησί μας την Πέμπτη, θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Βελιτζέλου και στην συνέχεια θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί η μετεγγραφή.
Στα αγωνιστικά
Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος για την σεζόν 2020-2021.
Το πρωινό πρόγραμμα διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του «Καλλιπάτειρα» και το απογευματινό στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, ενώ το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει μονή προπόνηση.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι παρελθόν από τον Α.Σ. Ρόδος αποτελεί ο μεσοαμυντικός Δαμιανός Γκίνης. Μπορεί να είχε ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τα «ελάφια», ωστόσο ο Γκίνης αποφάσισε να συνεχίσει την αθλητική του πορεία την ομάδα του Ο.Φ. Ιεράπετρας και το πρωτάθλημα της Super League 2.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ