Την εποικοδομητική συνεργασία της με το αναπτυξιακό δίκτυο του ΠΑΟΚ συνεχίζει η ακαδημία του Ευκλή, η οποία και παραμένει υπεύθυνη για τη λειτουργία του προπονητικού κέντρου του «Δικέφαλου του Βορρά» στο νησί.
Η πρώτη συγκέντρωση των παιδιών ενόψει της έναρξης των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής, 4 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στη Σορωνή και το παρών θα δώσουν όχι μόνο οι υπεύθυνοι προπονητές της, αλλά και ο επικεφαλής του τμήματος scouting του ΠΑΟΚ κ. Αβραμίδης.
Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος καλεί όχι μόνο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις περσινές δραστηριότητες του προπονητικού κέντρου, αλλά και κάθε άλλο γεννηθέντα από το 2007 έως το 2010, ακόμα κι αν ανήκει σε άλλο σύλλογο του νησιού.
Όπως διευκρινίζεται σχετικά, η διαδικασία της προεπιλογής των παιδιών και η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ δεν συνεπάγεται την παραμικρή δέσμευση ούτε για τον ποδοσφαιριστή, ούτε για την ακαδημία στην οποία ανήκει.
Για το τμήμα των γεννηθέντων τα έτη 2009-2010 η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και για το αντίστοιχο των γεννηθέντων τα έτη 2007-2008 στις 18:00.
Οι Σορωνιάτες ζητούν από τα παιδιά να βρίσκονται στον χώρο της προπόνησης μισή ώρα νωρίτερα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ