Η φιλόδοξη Καλλιθέα ανοίγει τα φτερά της για τη νέα χρονιά, όπου έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Την προσεχή Κυριακή στις 20:00 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Καλλιθέας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το ραντεβού έχει δοθεί στο Essential Hotel, ιδιοκτησίας του γενικού αρχηγού της ομάδας Σταμάτη Γεωργά. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Σταμούλης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Μπίλιας θα περιμένουν τους αθλητές για το καλωσόρισμα και τις οδηγίες για την περίοδο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα με μοναδικό στόχο της ομάδας την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Η Καλλιθέα, που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στα Δωδεκάνησα αλλά δεν μπόρεσε να ανέβει στα μπαράζ στη Γ’ Εθνική, φέτος ευελπιστεί να πετύχει το στόχο της και να προβιβαστεί στις εθνικές κατηγορίες. Ενισχυμένη με έμπειρους αθλητές (Παναγιωταράκος, Παρδακάς, Δούβαλης, Παπακωνσταντίνου) αλλά και με το νεαρό Λευτέρη Λύκο, η Καλλιθέα είναι αποφασισμένη να κάνει το back to back στα Δωδεκάνησα, ξεκινώντας ως το μεγάλο φαβορί στην Α’ Κατηγορία.
Η προετοιμασία των πρωταθλητών Δωδεκανήσου θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (η ώρα θα αποφασιστεί σήμερα) υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Μπίλια, που συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα αφορά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και λογικά θα γίνει στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας, ενώ σήμερα αναμένεται στη Ρόδο ο Φίλιππος Παπακωνσταντίνου, που θα αποτελέσει το «μυαλό» της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί πέρσι στην Α’ Ε.Σ.Κ.Α. με τον Ηλυσιακό και παλαιότερα μέχρι και την Α2 Κατηγορία. Η Καλλιθέα παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη και φιλοδοξεί αυτή τη φορά να φτάσει μέχρι το 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής…
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Πάνος Παναγιωταράκος (από Ελπίδα Πεταλούδων), Σταύρος Παρδακάς (από Διαγόρα), Μάκης Δούβαλης (από Διαγόρα), Φίλιππος Παπακωνσταντίνου (από Ηλυσιακό), Λευτέρης Λύκος (ελεύθερος)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Γιάννης Σκορδάλης, Φώντας Μπιλλιάς, Άρης Γυφτάκης, Βασίλης Εκινέ, Γιάννης Κούρος, Γιώργος Συμιακός, Σπύρος Μήτσης, Παναγιώτης Κούρος
ΕΦΥΓΑΝ: Γιώργος Βασιλειάδης (Γ.Σ. Διαγόρας), Πασχάλης Δεληγιάννης (Ροδίων Άθλησις), Κώστας Κουιμτζίδης

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ