Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Στο τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του συλλόγου, συμμετέχουν ένας πολύ γνώριμος της ομάδας, αλλά και ένα νέο πρόσωπο.
Συγκεκριμένα, ο παλιός γνώριμος είναι ο Εμίλ Μπινγκό που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα των Μαριτσενών. Ο Αφρικανός πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι η διοίκηση του Ηρακλή έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του ώστε να ενισχύσει τον σύλλογο και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το νέο πρόσωπο είναι ο Ραφάηλ Θαρρενός, που ξεκίνησε προετοιμασία με τον Φοίβο, στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Ευαγόρα, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι αποχώρησε από την ομάδα των «πρασίνων» της πόλης μας.
Ο νεαρός μέσος εντάχθηκε στις προπονήσεις του Ηρακλή, υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Πολιά, με την διοίκηση των Μαριτσενών να αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες της απόκτησής του, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να έχει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ