Ένα νέο σωματείο, που προέρχεται από τα σπλάχνα του Κολλεγίου Ρόδου θα αγωνιστεί στα νέα τοπικά πρωταθλήματα (παμπαίδες, μίνι) της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, κάτι για το οποίο σας είχαμε γράψει εδώ και καιρό. Η Αθλητική Ακαδημία Ρόδου είναι γεγονός και ουσιαστικά αποτελεί το διάδοχο στις μπασκετικές επάλξεις του Κολλεγίου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τη δημιουργία της ομάδας: «Το Κολλέγιο Ρόδου, ενστερνιζόμενο το δόγμα των αρχαίων ελλήνων ”νους υγιής εν σώματι υγιεί” και ασπαζόμενο την ανάγκη των νέων του νησιού μας για υγιή αθλητισμό, με ιδιαίτερη χαρά ξανασυστήνεται στο αθλητικό κοινό της Ρόδου με τη δημιουργία του αθλητικού σωματείου ”Αθλητική Ακαδημία Ρόδου” Το παρόν σωματείο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου (για αγόρια που φοιτούν στο νηπιαγωγείο μέχρι την πρώτη γυμνασίου ) και στο χώρο του μπάσκετ (για αγόρια και κορίτσια στις αντίστοιχες τάξεις και ηλικίες), με συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνουν τόσο η τοπική επιτροπή ποδοσφαίρου της περιοχής μας (ΕΠΣΔ) όσο και αυτή του μπάσκετ (Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου)
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου με μια απλή αίτηση εγγραφής στην κεντρική γραμματεία του σχολείου μας και η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και για τα δύο τμήματα υποδομής. Θα είμαστε στην διάθεση σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-15:00) και η πρόσκληση για συμμετοχή στο σωματείο μας αφορά όλα τα παιδιά της Ρόδου, είτε φοιτούν είτε όχι στο σχολείο μας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:
-22410 87747 (εσωτερικό 100, 109) κ. Αδρασκέλα Γιώτα, κεντρική γραμματεία του σχολείου
-6973939468 κ. Σταυριανάκης Γιώργος, υπεύθυνος λειτουργίας του αθλητικού σωματείου και πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής
-6930971904 κ. Καρίκης Παναγιώτης, υπεύθυνος λειτουργίας και προπονητής του τμήματος ποδοσφαίρου
-6974409318 κ. Μωραϊτης Ιωάννης , υπεύθυνος λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ)
-6936758027 κ. Βελούδου Γεωργία (προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ)
Ευχόμαστε σε όλους – γονείς και μαθητές – καλή σχολική και αθλητική χρονιά και θα ήταν χαρά μας να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών του νησιού μας τόσο παιδαγωγικά όσο και αθλητικά».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ