Σημαντική μετεγγραφική κίνηση για την ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, που δυναμώνει αισθητά την γραμμή κρούσης της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Χρυσόστομου Χάσταλη απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Φώτη Χατζηβαλσάμη από τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Ο 30χρονος σέντερ φορ είχε ενταχθεί στις τάξεις των «τοξοβόλων», ακολουθώντας την προετοιμασία τους, ωστόσο, ζήτησε να αποχωρήσει από το σύλλογο, αφού λόγω της στρατιωτικής του θητείας δεν μπορούσε να ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος σεβάστηκαν την επιθυμία του, αποδεσμεύοντάς τον, με τους Καλυθενούς αμέσως να τον προσεγγίζουν, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία μέσα σε λίγη ώρα.
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα επιδόθηκαν σε αγώνα δρόμου για να ετοιμάσουν τα έγγραφά του, καθώς ο Χατζηβαλσάμης προέρχεται από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας και χθες ήταν η τελευταία ημέρα μετεγγραφών.
Όπως επιβεβαίωσε στην «δσπορ» ο πρόεδρος των Καλυθενών Γιώργος Σαρικάς τα έγγραφα διευθετήθηκαν με τον Φώτη Χατζηβαλσάμη να θεωρείται πλέον και τυπικά ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ