Περισσότερα στοιχεία για τα γεγονότα που διαδραμματίστηκαν στη Σύμη, όταν στη διάρκεια καταδίωξης πλοίου που μετέφερε μετανάστες, από το Λιμενικό, αντηλλάγησαν πυρά, ζητά η Frontex. Μετά το επεισόδιο, ένας 17χρονος μετανάστης εντοπίστηκε νεκρός.
Στην ανακοίνωσή της, η Frontex ξεκαθαρίζει ότι το δικό της σκάφος που βρισκόταν στην περιοχή δεν άνοιξε πυρ και ζητά να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών των ελληνικών αρχών.
in.gr
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.